Sarah Morgan: Álmaimban Manhattanben

12:36

Az utóbbi időben, leginkább időszűke miatt rákaptam a könnyed ki szerelmi történetekre. Szükségem volt ugyanis arra, hogy valami teljesen kikacsoljon és feltöltsön.

Nagyszerű barátok, menő lakás, fantasztikus állás! A rendezvényszervező Paige Walker csodálatosnak találja New Yorkban az életet. Imádja a kihívásokat, és szívvel-lélekkel végzi a munkáját. Gyerekkorában folyton betegeskedett, és most bizonyítani akar, méghozzá nem is akárhol, hanem az üzleti élet központjában, Manhattanben. De bármilyen jól érti is a dolgát, a világ meghódítására tett első kísérlete zátonyra fut, amikor előléptetés helyett kirúgják a munkahelyéről.

Paige azonban felveszi a kesztyűt, és saját céget alapít. Ám egy önálló vállalkozás beindítása semmi ahhoz képest, hogy mindenáron titkolnia kell, mit érez még ma is élete első szerelme, a bátyja legjobb barátja, Jake Romano iránt.

Amikor a férfi felajánlja segítségét Paige újdonsült cégének, felizzik a régi tűz, sok-sok álmatlan éjszakát okozva mindkettejüknek. Vajon sikerül a lánynak meggyőznie a mindenkivel szemben bizalmatlan Jake-et arról, hogy a boldogságért igenis érdemes kockára tennie a szívét?

Idézetek:

„Csak mert egy férfi nem szeret útbaigazítást kérni, még ne legyél benne biztos, hogy tudja, hol van.”

Ha az élet becsap egy ajtót az orrod előtt, még mindig betörheted az ablakot.”

„A szerelem olyan, mint a csokoládéevés. Jó ötletnek tűnik eleinte, de később mindig megbánod.”

Ha azt akarod, hogy az álmod valóra váljon, előbb ébredj fel!”

Ha azt hiszed, a szerelem a válasz, valószínűleg nem a jó kérdést tetted fel.”

A barátság nem olyan dolog, ami egyik pillanatról a másikra kikapcsolható, ha úgy kényelmesebb.”

Ha minden próbálkozásod ellenére sem érsz fel a csillagokig, keress magasabb sarkú cipőt!”

„Az önbizalom olyan, mint a smink. Emeli a megjelenésed fényét, és senkinek nem kell tudnia, mi van alatta.”
Sokáig keresgéltem, miután kifogytam a könnyed történetekből, egy olyan után, mely képes legalább néhány órára kikapcsolni. Sarah Morgan története tökéletesnek ígérkezett és egyáltalán nem bántam meg, hogy rá esett a választásom, inkább csak azt sajnálom, hogy nem olvashatok még több könyvet tőle. New Yorkban játszódó történet tökéletesen testesíti meg az amerikai életet, melyben 3 mindenre elszánt, de teljesen különböző személyiségű fiatal hölgy próbálja meg megteremteni a saját álmát. Maga a történet nem csak az a mézesmázos szerelmet hordozza magában, minden karakternek megvannak a saját démonjai és igenis ez kell, ahhoz, hogy egy könyv valamelyest a valóságot is tükrözze, mert attól, hogy könnyed romantikus történetekre vágyom mostanában, ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy egy rózsaszín köddel körbe ölelt valótlan sztori érdekel. Szerettem, hogy mindhárom lányt megismerhettük és mindannyian kulcsszerepet játszottak a könyvben, sőt éppen ezért vagyok annyira kíváncsi Eva és Frankie saját történetére is.  

Paige egy nagyon határozott női karakter, aki mindent megtesz, hogy elérje az álmát és maga mögött hagyja a betegségekkel tűzdelt múltat, de hiába tesz meg mindent egy pillanat alatt törik darabjaira ez. Azonban ő nem adja fel ilyen könnyen és barátnőivel együtt egy igyekszik mégis megvalósítani, most már egy saját vállalkozás formájában. Az ő karaktere könnyen belopta magát a szívembe. Határozott, erős egyéniség, aki közben nagyon is törékeny, de pont emiatt szerethető annyira. Jake a tipikus férfi karakter, akinek jómenő cége van, bomlanak utána a nők és halálosan vágyakozik Page iránt, de tudja, hogy az ígérete miatt ez lehetetlen.

Ez a történet nem arra való, hogy mély gondolatokat vessen fel, elgondolkodtasson, mélyen megérintésen és nem is hordozz magában egyediséget, hiszen már igen sokszor találkozhatunk a témával, amit feldolgozz, és ez azért van, mert ez a történet arra való, hogy eltölts egy nyári délutánt egy könnyed történet társaságában, szerethető karakterekkel, romantikával és humorral fűszerezve. Nem beszélve az eszméletlen jó tanácsokról, amit a három lány oszt meg az olvasóval. Ha kikapcsolódásra vágysz én csak ajánlani tudom ezt a könyvet, hidd el nem fogsz csalódni. 

Értékelésem: 

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Абрам Александр üzletember vagyok, aki képes volt újjáéledni haldokló favágó üzletét egy Isten segítségével, akit Benjamin Lee, a hitelkonzultánsnak hívtak. Jekatyerinburgban vagyok Екатеринбург. Nos, vállalkozást akar próbálni, rendezni az adósságát, kibővíteni a meglévőt, pénzre van szüksége az áruk vásárlásához. Problémái vannak a jó hitelkeret biztosításával, szeretném, ha tudnád, hogy Benjamin úr látni fog téged. Ez a megfelelő hely az összes pénzügyi problémájának megoldására, mert élő bizonyság vagyok, és ezt nem tudom csak megtartani magamnak, amikor mások pénzügyi utat keresnek. Szeretném, ha mind kapcsolatba lépne ezzel az Isten által küldött hitelezővel. a többi részben leírtak felhasználásával e nagyszerű lehetőség részese lehet. E-mail: lfdsloans@outlook.com Vagy a WhatsApp / Szöveg + 1-989-394-3740.

    VálaszTörlés