Elle Kennedy : The Deal - Az üzlet #1

12:20

 Az elmúlt időszakban meglehetősen elfoglaltam voltam, ezért néha szükségem volt arra, hogy egy kicsit kikapcsolódjak. Ez a döntéseimen is meglátszik, hiszen elsősorban olyan könyveket kerestem, amelyek kikapcsolnak és feltöltenek, mellőzve minden komoly tartalmat.

A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…
Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.
…ami jobban sül el, mint remélte.
Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.

Idézetek:
Ha elegem van a világból, vagy fáj valami, csak leülök a zongorához vagy előveszem a gitárt, és tudom, hogy hamarosan megnyugszom. Ez a terápia mindig kéznél lesz, ameddig énekelni tudok.
„A hoki csupa izgalom és adrenalinbomba, és közben meg valahogy…megnyugtat.
„Egy darabig hallgat, aztán csodálatos mosoly önti el az arcát, és fénybe borítja a szobát. Most először mosolyog rám így. Olyan őszinte mosollyal, ami táncot jár a szemében, és valami egészen furcsa módon egyenesen a szívembe fúródik.
„Őszintén szólva, néha úgy érzem, feleannyira sem vagyok menő, mint gondolják, és ha valami venné a fáradságot, hogy jobban megismerjen, rögtön megváltozna rólam a véleménye. Olyan ez, mint a tó, amin gyerekkoromban koriztam: messziről nézve fényes, sims jég borította, de közelebbről már tisztán látszottak a repedések és a korcsolyaélek cikcakkos nyomai. Azt hiszem, én is ilyen vagyok. Egy burok tele karcolásokkal, amiket senki sem vesz észre.
„Néha egyszer csak váratlanul feltűnik valaki melletted, és onnantól nem érted, hogy élhettél eddig nélküle. Hogy tölthetted a napjaidat, hogy lóghattál a barátaiddal és hogy kefélhettél másokkal úgy, hogy nem is tudtál erről a fontos személyről.”

Tündérmesék, csak így hívom azokat a történeteket, amelyek azért vannak, hogy elrepítsenek minket egy álomvilágba, kikapcsoljanak és megtöltsék a szívet jó érzéssel. Mert igenis vannak olyan könyvek, amelyeknek nincs más feladat, hogy egy gyönyörű történetet tárjanak elénk, romantikával és humorral. Azért esett most a választásom erre a könyvre, mert pont ezt a tündérmesét kerestem, és bennem volt még, hogy valami sport is legyen a történetben. Úgy érzem tökéletes könyvet választottam, mert tényleg pont azt kaptam, amire annyira vágytam.

A történet egy egyetemi szerelmet mutat be, amely két olyan fiatal között alakul ki, akik szinte alig ismerik egymást és nem is egy közegből származnak. Ennek ellenére valami olyan mély érzelem és vágy van közöttük, amely ledönt minden akadályt. Bár a történetben ott van az a szál, amely erősen rányomhatná a bélyegét a történetre, de nem teszi, amelyet én nagyra értékelek, mert igenis a szereplőink titkokat hordoznak a múltból, de mindez nem a legmeghatározóbb a könyvben. Lassacskán építgetik egymást, de mégsem kapunk egy olyan történetet, ahol két megtört lélek kerül össze és pont ez a jó benne.

Garrett nem az a srác, akinek látszik, a hoki csapat kapitányaként egy egoista, beképzelt szépfiúnak tűnik, mégis nagy elhatározottsággal küzd a jövőért. Van szíve és emellett imádnivaló szarkazmusa. Pont olyan karakter, akiért a legtöbb lány szíve megdobban. Hannah pedig tipikusan az a lány, aki nem kelti fel az első pillanatban a férfiak figyelmét, de ennek ellenére egy végtelenül erős lány, aki képes túllépni a múlt árnyain és úgy élni az életét, hogy mindez ne befolyásolja őt. Talán csak egyetlen egy dolgot kivéve, de erre is megtalálja a megfelelő ellenszert.

A történet édes és szívet melengető. Nagyszerű és szerethető szereplőkkel, és úgy érzed bárcsak neked is ilyen barátaid is lehetnének. A romantikus hölgyeknek mindenképpen ajánlom ezt a könyvet, mert mindent megtalál benne, amelyre az ő romantikus lelkének szüksége van. Romantika, erotika, vágy és érzelmek. Mindezek mellett még egy hatalmas előnye van ennek a könyvnek, ami nem más mint a humor. Sokat nevettem a szarkasztikus, szókimondó megjegyzéseken, néha azt érzetem mindenki, ami a szívén az a száján típus, de ezzel együtt  válik a történet ennyire magával ragadóvá.

Tehát mindenkinek csak ajánlani tudom, mert bár a történetben nincs semmi extra, de hidd el szeretni fogod, mert az írónő tökéletesen felépített szereplőkkel, pontosan elegendő erotikával és humorral fűszerezte a történetet. Nem fogsz csalódni, mert ez a könyv nem más, mint egy cseppnyi tündérmese.

Értékelésem: 

You Might Also Like

0 megjegyzés