Emma Chase: Tangled - Behálózva #1

22:28

Mit is mondhatnánk erről a könyvről. Első olvasatra ugyanolyannak tűnik, mint több száz sorstársa. Azonban kiemelendő, hogy mindez csak első olvasatara. Mert ha igazán belemélyedsz ennek a könyvnek az oldalaiba, akkor rájössz, hogy nem nem ez bizony nem az, amire gondoltál.

Behálózva

Drew sokat tud a nőkről, de nem eleget. Drew Evans igazi főnyeremény. 

Szívdöglesztő, rámenős, gazdag, egyszóval olyan pasi, akinek mosolyáért New York legtökéletesebb alakú hölgyei örömmel ledobnák magukról a trendi kis koktélruhát, és még nagyobb örömmel hagynák el megunt férjeiket. Ő a társasági élet központja, a cég titkos reménysége, a család mintapéldánya, de egy napon eltűnik a színről, és jó oka van rá. Állítólag lázas betegen fekszik és kúrálja magát. De ugye ezt a dumát egyikünk sem veszi be? 

Katherine Brooks éles eszű, állhatatos és gyönyörű. A siker érdekében mindenen és mindenkin átgázol, ha kell. Drew és Kate gyönyörű pár lehetnének. Ha nem gyűlölnék egymást minden erejükkel. Ha nem vágynának egymásra minden porcikájukkal. 

Vajon ki kerül ki győztesen kettőjük világraszóló párharcából? Ki engedelmeskedik kinek, ki a főnök az ágyban és ki a cégben?


Idézetek:

„Vannak csaták, ahol nincs győztes. Van, amikor a jó hadvezér legfeljebb a tűzszünetben reménykedhet.

„[…] alighanem képmutató vagyok, igaz? Nem baj. Ezzel együtt tudok élni.

„– Néha akkora szemétláda tudsz lenni! 
– Akkor tökéletesen összeillünk, mert te meg többnyire egy első osztályú hárpia vagy.”

„Én személy szerint Ádámot okolom érte. Hiszen annak a fickónak tényleg a lábai előtt hevert a világ. Pucéron flangálhatott egész nap, és ott volt neki egy bombázó, aki kielégítette minden szeszélyét. Szívből remélem, hogy legalább finom volt az az alma, mert velünk, többiekkel jól kicseszett miatta. Mert nekünk most melóznunk kell azért, ami neki csak úgy megvolt. Illetve, ha az én esetemből indulunk ki, azon kell igyekeznünk, hogy a világért se akarjuk, amit akarunk.


„Papucs alatt nyögő balfék, Drew a neved! Igen, tudom. De nincs ezzel semmi baj. Engem nem zavar. Ez lenne a „sötét oldal”? Hol lehet jelentkezni? Komolyan beszélek. Azon se lepődjenek meg, ha szökdécselve dalra fakadok az utcán, hogy aszongya: „Jippi-já-jé-é, jippi-já-jó-ó!” Mert ennyire boldog vagyok.

„Hölgyeim, elárulok egy titkot: nem tudunk olvasni a gondolataikban. És hogy őszinte legyek, a magam részéről nem is tudom, hogy akarok-e. Mert a női agy elég ijesztő hely.

„Higgyék el, hölgyeim, nem
dugnánk önökkel, ha nem akarnánk látni a testüket. Ezt akár fel is írhatják, ha óhajtják.”




Látják azt a mosdatlan, borostás rakás szerencsétlenséget a kanapén? Azt a piszkosszürke pólós, szakadt mackóalsós fazont?
Az vagyok én, Drew Evans.
Általában nem így nézek ki. Illetve ez nem is én vagyok.
A való életben ápolt, tükörsimára borotvált férfi vagyok, akinek már többen mondták, hogy a kétoldalt hátranyalt, fekete hajával veszélyes, de profi benyomást kelt. Az öltönyeimet szabónál csináltatom, a cipőm többe kerül, mint az önök lakbére.
[…]Tehát, mint már említettem, amit most látnak, az nem az igazi énem. Mert most éppen elkapott a fiú.
Igen, az influenza.


Mondja meg valaki igazán ilyen bevezető után mit is várhat az olvasó. Elárulom rengeteg humort, veszített csatározást és istenem egy pasit, aki megmondja a tutit, és aki influenzához hasonlítja a szerelemet. Drew, ideje lenne pontosítani a fogalmakat.
Már az elején tudtam, hogy lehetetlen lesz letenni a könyvet, annak ellenére, hogy kellett némi idő, hogy beleszokjak, hogy a nem megszokott női szemszögből látjuk az eseményeket.
A könyv teljesen telitalálat, úgyhogy ha van olyan, aki még nem olvasta itt az ideje, egy biztos nem fog csalódni.
Drew, a tipikus pasi, aki minden pillanatban kihasználja, hogy egy nővel legyen. Viszont egyik este nem várt akadályba ütközik. EZ az akadály pedig további meglepetéseket tartogat. A főhősnőnk Kate menyasszony, de ne gondolja senki, hogy ez eltántorítaná Drew-et. Kate-t viszont keményebb fából faragták, minthogy egyből ledobja a bugyiját Drew ellőtt, aki nem mellesleg a munkatársa. Vérre menő csata alakul ki közöttük, de a lappangó szenvedély mindenkit ledönt a lábáról. Nem beszélve a tökéletes karakterekről, akik kiegészítik a történetet. Mindent bele Mackenzie!

Mindenkinek csak ajánlani tudom, ezt a fantasztikus, igazi fanyar humorral megspékelt szerelmi történetet egy FÉRFI szemszögéből. Hölgyeim…!


Akik kíváncsi az írónővel készített interjúra, azok most itt elolvastatja! Tovább...

You Might Also Like

0 megjegyzés