Top 5 Book Boyfriends #2

21:19

Itt egy újabb meglepetés a női olvasók számára. Nagy örömmel töltött el, hogy ennyire elnyerte a tetszéseteket az előző Book Boyfriends . Itt is a folytatás.
Előzőekben azokat a férfiakat mutattam be, akik az első pillanatban levesznek minket a lábunkról, különleges kisugárzásuk és sármuk miatt. De itt az idő, hogy olyan karakterek kerüljenek bemutatásra, akik olyan történet főszereplő, amelyben az érzelmek egy nagyon fontos szerepet játszanak.


Ezek a személyekbe már nem csak azért szerelmesedünk be, mert végtelenül jóképűek, hanem a történetükben megbúvó mély érzelmeik miatt, akaratlanul is belopják magukat a szívünkbe...

 ˜  ̊  ˜

1.      Maxon Schreave 

Kiera Cass megteremtette számunkra a tökéletes herceget, aki ráadásul még szőke is. Bizony már csak a fehér ló hiányozna és a tökéletes hercegről alkotott képünk valóra válik. Maxon feladata, hogy megtalálja a megfelelő párját, a döntés viszont nem olyan egyszerű, mint gondolnánk.  Amikor arra gondolunk Maxon a tökéletes uralkodó, tudjuk, hogy neki is hibái vannak. Ennek ellenére is nagy a szerelem vele kapcsolatban.

A haja mézszőke, a szeme barna. Volt benne valami, amitől olyan nyáriasnak tűnt, s gondolom, ez többek szemében vonzóvá tette. A haját rövidre vágták, egyetlen hajszál sem állt el a fejétől, szürke öltönyét a testére szabták. Csakhogy túlságosan is mereven üldögélt a székén. Már-már nyársat nyeltnek tűnt. Frissen mosott haja tökéletes volt, méretre szabott öltönyét ropogósra vasalták. Inkább emlékeztetett festményre, mint élő emberre.

„– Akarlak, America – súgta a fülembe. – Azt akarom, hogy egyedül az enyém légy. És neked szeretnék adni mindent. – Ajka csókokkal hintette be az arcomat, majd megállapodott a szám sarkánál. – Olyasmivel is megszeretnélek ajándékozni, amiről azt sem tudod, hogy vágysz rá. Azt akarom… – lehelte. – Annyira akarom…”

2.      Evan Mathes

Evan nagy harcot vívott az elő helyért és csak egy hajszálon múlott a győzelem. Evant azért szeretem annyira, mert képes volt Emma életébe fényt vinni. Ő volt az a srác, aki meglátta a visszahízódó lányt, és aki segített elviselni a fájdalmat, amit Emmának át kellett élni. Evan egy támasz volt, egy életet mentő levegő egy fájdalommal teli életben.

Égszínkék, kihajtott gallérú inget és tökéletesen szabott farmert viselt. Az ing ujját felgyűrte, a nyakán épp annyi gombot gombolt ki, amennyi megmutatta sima bőrét, és sejtette szikár, izmos alakját. Az ing érvényre juttatta acélkék szemét, amely ide-oda járt a szobában, kapcsolatot teremtve hallgatóságával. Volt benne még valami, amit nem egészen tudtam meghatározni. Idősebbnek tűnt. Fiatal arcához képest erős állkapcsa volt, amely érvényre juttatta a járomcsontjait, a szemöldökereszét, az egyenes orrát és a tökéletes vonalú száját.Szobrász sem faraghatott volna jobb csontszerkezetet.

„– Könyörögtem, hogy lélegezz; valahányszor levegőt fújtam be, könyörögtem, hogy lélegezz! És akkor… lélegzetet vettél.”
 – Gyönyörű – leheltem. Csodálatos, mennyi szenvedély és igazság sűrűsödött össze abban az egyetlen pillanatképben. 
– Szeretem ezt a képet – mondta halkan Evan. – Azt hiszem, azért, mert szeretem a lányt a képen.”

3.      Josh Benett

Azt hiszem ez a mezőny végtelen erős és nagyon nehéz volt döntenem. Josh és Nastya egy zseniálisan kidolgozott történet szereplői. Josh egy magányos fiú, aki elvesztette miden szerettét, fiatalon egyedül maradt, ezért korán meg kellett tanulnia, hogy az élet kegyetlen. Ekkor találkozik Nastyával, aki szintén sérült. Kettőjük erőteljes érzelmekben gazdag története, a legjobb kortárs művek egyike.

Hanyagul hátradől,a kelleténél jobban széttárja a lábát, szembetűnően jelezve, mire vágyik. Elmosolyodik, el kell ismernem, jóképű. Ha az önimádatnak volna illata, ez a fiú fojtogatóan bűzlene tőle. Sötét a haja. Sötét a szeme. Mint nekem. Akár testvérek  lehetnénk, vagy egy olyan bizarr pár, akik tesóknak tűnnek.

„Hozzászoktam az egyedülléthez, de ma este különösen magányosnak éreztem magam. Mintha nem csupán a házamban lennék egyedül, hanem az egész világon. És talán ennek is megvan a maga előnye, hiszen így soha többé nem kell elveszítenem senkit. „
„Mióta az eszemet tudom, a fűrészporos levegő éltet. Szerintem most már Napsugár is.”

4.      Matthew Watkins

Matt egy tipikus tudós beállítottságú srác. Nagyon szereti a tudományokat és más azon kívül nem igazán érdekli. A családját beárnyékoló tragédia pedig mélyen rányomja a bélyegét az életére. Viszont felbukkan a lány, aki ezt a tudós szívet is megdobogtatja.

Magas volt, legalább száznyolcvan centi, szőkésbarna haja a szemébe lógott. Sápadt bőre tudatta a lánnyal, hogy nem sokat járt napon a nyáron, a pólójára vetett pillantás magyarázatot is adott erre. Az a felirat állt rajta: Nietzsche a haverom. Nyilvánvalóan nem volt a menő bandával lógó srác, és Julie azt gyanította, egész nyáron a könyvtárban gubbaszthatott. De volt olyan kedves, hogy félbehagyja, bármit is csinált éppen, és eljöjjön a lányért.

„Amikor a lány átkarolta, és nevetve magához szorította, Matt elmosolyodott.
Néhány röpke pillanatra a karjában tarthatta Julie-t. És ez olyan ajándék, ami egy életre az övé marad.”
„A fiú elnevette magát.
– Szeretem, ha Mattynek hívsz. Olyan… édi.
– Édi? Ennél jobb szó nem jutott eszedbe? Azt hinné az ember, hogy az abnormálisan nagy agyaddal jobbat is ki tudsz találni az édinél. „


5.      Andrew Parrish

A soha határa, az első olyan könyv volt, melynek minden sorát imádni lehetett. A történet sem a megszokott sablon. Az elhangzott szavaknak ebben a könyvben is hangsúlyosak.Andrew egy élettel teli zenész, azonban titka hatással van a környezetére. Úgy éli életét, mintha bármikor véget érhetne, egészen addig, amíg meg nem ismerkedik egy lánnyal, aki megváltoztatja, ezt a felfogást.

A fickó fekete sportszatyrot cipel. Magas, divatosan vágott, rövid barna haja van, testre simuló tengerészkék pólót visel. Görbe mosolya lehet őszintén kedves, vagy a magabiztosság jele.


„– Szerintem képtelenség igazán kiszeretni valakiből. – Látom a szemében, hogy átvillan egy gondolat az agyán. – Azt hiszem, hogy ha szerelmes lesz az ember, igazán szerelmes, akkor az egy életre szól. Minden más csak élmény és illúzió.”



You Might Also Like

0 megjegyzés